ELQAHeRAeLYOM & ayMaN
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

مطبخ رورو الجزء الرابع طريقه عمل الطعميه او الفلافل

اذهب الى الأسفل

مطبخ رورو الجزء الرابع طريقه عمل الطعميه او الفلافل Empty مطبخ رورو الجزء الرابع طريقه عمل الطعميه او الفلافل

مُساهمة  roro الإثنين أبريل 07, 2008 5:59 pm

المقادير&1كيلو فو مدشوش_ثمن كيلو حمص شام _حزمه بقدونس _حزمه كسبرة_2فلفل رومى_راس ثوم_3 بصله_(ملح_فلفل اسود_كسبرة ناشفه _شطه _ملعقه صغيرة شمر ) الطريقه&ينقع الفول والحمص لمده 12 ساعه

ثم يضاف الخليط على بعدهويوضع الملح والفلفل والشطه والكسبرة حسب منكون عاوزيين وتفرم مرتين فى المفرمه القلى&يواخذ جزء من العجين (حسب الطلب)
ويوضع الباقى فى اكياس فى الفريزر _يكسر على العجين عدد بيضه او اثنين حسب الكميه وتقلى فى زيت مقدوح وتشكل فى الزيت بمعلقه صغيرة مش مستحب تكور باليد حتى لا تكون مكتومه بمعلقه تكون هشه وتستوى من جوة كويس
على فكرة ان شاء الله حتعجبكم جدا ياريت اعرف ردكم بعد متجربوها
roro
roro
مشرف
مشرف

عدد الرسائل : 57
تاريخ التسجيل : 06/04/2008

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى